Vragen of interesse in een winkelinrichting op maat? 0594-632449 of mail ons

Over ons

“Door de ervaring en kennis weten wij wat de ondernemer nodig heeft.”

Jan Sikkema startte zijn carrière ruim 30 jaar geleden in de detailhandel. Als eindverantwoordelijke van de distributie zorgde hij voor de complete goederenstroom naar met name kledingwinkels. Door de groei van het aantal winkels kreeg hij er een neventaak bij om te zorgen voor de inventaris. Op deze manier kreeg hij het eerste contact met interieurs. In 1999 besloot hij om bij een interieurbouwer te gaan werken om meer ervaring op te doen. In 2004 is JS Interieur opgericht en begon hij aan het opbouwen van de winkelinrichter die het tot op de dag van vandaag is.

JS Interieur is een winkelinrichter dat met korte lijnen een volledig kwalitatieve winkelinrichting kan begeleiden. Als winkelinrichter zijn wij vanaf het ontwerp tot aan de uiteindelijke montage zeer ervaren. Elke verbouwing en inrichting is voor ons weer een nieuwe uitdaging. Door de kennis die wij als winkelinrichter in huis hebben, weten wij wat de ondernemers belangrijk vinden. Het persoonlijke contact en de klik moeten aanwezig zijn voor de beste samenwerking. Hierdoor is het wederzijdse vertrouwen en de eerlijkheid zeer essentieel in het proces.

Samen werken aan de sfeer, traffic en een hogere omzet . Wij bieden u een rode draad en begeleiden het inrichten van uw winkel van het ontwerp tot en met de montage. Wij hebben ervaring in het verbouwen en inrichten van winkels in verschillende branches.

JS Interieur biedt de volgende diensten aan:

  • Het ontwerpen van het winkelinterieur. De ideeën en wensen van de klant staan centraal in het ontwerp.
  • Het begeleiden van bouwkundige werkzaamheden in het voortraject. Wij kiezen de juiste vakmensen voor het project en brengen  ze in contact met de klant om de specialist inzicht te geven in de wensen en het plan.
  • De coördinatie van de fabricage. Bij elk artikel zijn wij betrokken tot in de kleinste details.
  • De montage van het interieur. De montage is volledig in beheer van JS Interieur. Er wordt gewerkt met een vaste groep vakmensen. Ook bij dit proces zijn wij nauw betrokken om op de hoogte te blijven van alle ins en outs.
  • De nazorg voor uw winkelinrichting. Na de oplevering nemen wij contact op met de klant. Zo wordt er gekeken of alles compleet en goed is verlopen. Daarnaast is er ook nog ruimte om te kijken of er nog andere wensen zijn!

 

Kunt u zichzelf vinden in de werkwijze van ons en is uw bedrijf toe aan een nieuwe uitstraling? Vraag naar de mogelijkheden.